• Felszámolási eljárások

  • Vagyonfelügyelet, reorganizáció

  • Önkormányzati tanácsadás

  • 1
  • 2
  • 3
Tisztelt Hitelezők!
 
A QUAESTOR FINANCIAL HRURIRA Tanácsadó és Szolgáltató Kft. f.a.  kapcsán kérjük, hogy az alábbi tájékoztatóinkat olvassa el:
 
 
Szeretnénk tájékoztatni ügyfélszolgálatunk elérhetőségeiről.
Ügyfélfogadás előzetes telefonos egyeztetés alapján.
Telefonos egyeztetés az alábbi időpontokban lehetséges:
- hétfő-csütörtök 8.00 - 11.00 óra és 13.00 - 14.00 óra között
- péntek 8.00 - 11.00 óra
 
Elérhetőségeink:
- Telefon: 06-72-513-620
- Fax: 06-72-513-635
- E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Tisztelt Partnerünk!
 
A VECTIGALIS Zrt. szakemberei a legkorszerűbb technikai feltételek igénybevételével, a társaság valamennyi munkatársával együtt a lehető legmagasabb szakmai színvonalon igyekeznek elvégezni a rájuk bízott feladatokat. Részesedni kívánnak ügyfeleik sikerében, ezért elsődlegesnek tekintik igényüket és hosszú távú érdekeiket. E sokirányú praxis – reorganizáció, vagyonfelügyelet, bankbiztosi tevékenység, során a cég végzi az ingatlanok értékelését, forgalmazását, üzemeltetését, bérbeadását, ingatlanfejlesztési projektek kidolgozását – ha a feladatok száma indokolja, kipróbált, megfelelő referenciával rendelkező partnercégekkel évek óta együttműködve.
 
Tekintettel arra, hogy ily módon gyakorlatunk csaknem az egész ország területére kiterjed, megalapozott ismereteket szereztünk az ingatlanpiac lehetőségeit, tendenciáit illetően. 
 
A Részvénytársaság az alkalmazott módszereit - a nemzetközi színvonal fejlődésének megfelelően - folyamatosan korszerűsíti és a piac igényeinek figyelembe vételével alkalmazza.
 
A társaság a munkatársak rendszeres szakmai továbbképzését, folyamatos szakmai és emberi fejlődését alapvető követelménynek tekinti.
 
A társaság alapvető filozófiája: minőségi szolgáltatások az ügyfelek sikere érdekében.
 
Weintraut József igazgató